Дорожный Assistance для тих хто орендує авто в компании «Rentеx»

Від неприємностей на дорозі не застрахований ніхто. Клієнти, які скористалися орендою автомобіля у Полтаві, чи оформили прокат авто в Кременчуці для пересування по Україні, компанія «RentExpress» допомагає вирішувати проблеми, які можуть виникнути в дорозі. Ми завжди допоможемо у важкій ситуації, яка виникла під час оренди авто.

Механічна поломка. Автопарк компанії «RentExpress» в основному новий і знаходиться в доброму технічному стані. Але якщо в процесі оренди авто, підведе машина або що-небудь працювати буде не так, то фахівці компанії «RentExpress» виїдуть для проведення оперативного ремонту в межах області, або вирішать питання буксирування авто до найближчого СТО, якщо технічну несправність неможливо усунути на місці.

Розряджений акумулятор. Забули вимкнути фари, і автомобіль простояв так всю ніч? Якщо заряду акумулятора не вистачає для запуску авто, можна викликати фахівця, який допоможе завести двигун.

Спустило колесо, пошкодження шини. У програмі дорожній Assistance працює виїзний шиномонтаж, який працює цілодобово, допомагаючи орендарю міняти колеса на запаски в разі проколів або бічних порізів, які не дозволяють продовжувати рух.

Брак палива. Раптово закінчилося паливо – це поширена проблема, з якою стикаються автомобілісти, які захопилися дорогою або не розрахував час у дорозі. Один дзвінок за програмою дорожній Аssistance допоможе Вам продовжити подорож до запланованого місця призначення. Ми відправимо фахівця з запасом палива або підкажемо, де знаходиться найближчий автозаправної станції, якщо залишки в баку дозволяють вам дістатися туди самостійно.

Дорожньо-транспортні пригоди. У разі ДТП фахівець компанії по телефонній лінії надасть Вам посильну допомогу: від виклику поліції, оповіщенні страхової компанії про настання ДТП, виклику медичної або пожежної служби до надання базової юридичної консультації.

Інформаційні питання. Зателефонувавши в компанію Вам підкажуть, де знайти потрібну установу чи організацію, допоможуть організувати зупинку в готелі або забронювати квиток на літак або поїзд.

Помощь зимой при аренде авто в Полтаве

Програма дорожній Assistance надається клієнтові, який орендує авто в Полтаві, чи оформив машину в автопрокат в Кременчуці. Послуга діє постійно і цілодобово, без вихідних, по всій території України. Орендуючи авто, Вам гарантовано запропонують допомогу за першим дзвінком в разі поломки, будь-яких неприємностей, або інформаційну підтримку яка може трапитися в дорозі. Ознайомитися детально з програмою дорожній Assistance можна в офісі компанії «RentExpress», а так само за телефонами: +38 (093) 950-90-94, або +38 (099) 911-41-64